Siste nytt fra Vokal

Vokal hadde gleden av å holde konsert på Finsland bedehus torsdag 14. november. Det ble en flott kveld for nesten fullsatt sal. Vi savnet dessverre Odd Kjell denne gangen. Han var ikke med på grunn av sykdom. Du kan se flere bilder fra begivenheten i bilderiggen for 2019 her på nettsidene våre.
Torsdag 14. november kl. 19.00 holder vi i Vokal konsert på Finsland bedehus i Songdalen kommune. Der har vi vært flere ganger og føler oss godt hjemme blant mange "Gaither-venner". Er du i nærheten håper vi at du tar turen. Det blir bra! :)
Se hva Farsund misjonskirke skriver på egne nettsider om søndagens kveldsmøte kl. 19.00.
Søndag 3. november synger vi i Vokal i våre egne forsamlinger. Først i Lyngdal misjonskirke kl. 11.00 på gudstjeneste der vår egen Henning Persson taler. På kvelden kl. 19.00 synger vi i Farsund misjonskirke. Der er det Thore Tellefsen som forkynner Guds ord. Er du i området, er det hyggelig om du vil ta turen ett eller begge steder. Du vil ikke angre! :)
Vi i Vokal hadde en god opplevelse på Kvinlog bedehus søndag 20. oktober da vi holdt konsert. Vi opplevde det godt å synge og vitne om evangeliet for denne forsamlingen. Og etterpå ble vi alle velsignet med et herlig kakebord! :) Se flere bilder fra konserten i bilderiggen for 2019 på nettsiden vår.

Nyeste kommentarer

05.01 | 21:17

Hyggelig å høre at du syns det, Tore. Vi er enig. Moro med så masse folk. Og flott stemning i salen, rundt juletreet og ved kakebordet. :)

Hilsen oss i Vokal

...
04.01 | 20:09

Det ble en flott kveld på Finsland bedehus.

...
04.04 | 00:51

Vi er enige i at pappa'n din er flott, Hannah. Ekstra flott er han når han har den flotte beltespenna godt synlig. Det hadde ikke på dette bildet.

...
04.04 | 00:49

Takk for hyggelig komplement, Hanna!

...