Siste nytt fra Vokal

Vokal synger på søndagens felles nettgudstjeneste i regi av misjonskirken i Farsund, Lista og Lyngdal. Se hva Farsund misjonskirke skriver om begivenheten på sine nettsider.
Vokal holder minikonsert på Farsund bedehus torsdag 5. mars 2020 kl. 19.30 - i forbindelse med den årlige Norea-uka. Det er Norea Mediemisjon som arrangerer møtet og uka. Martin Birkedal skal tale og informere om Norea. Håper vi ser deg! :)
Vokal hadde gleden av å holde konsert på Finsland bedehus torsdag 14. november. Det ble en flott kveld for nesten fullsatt sal. Vi savnet dessverre Odd Kjell denne gangen. Han var ikke med på grunn av sykdom. Du kan se flere bilder fra begivenheten i bilderiggen for 2019 her på nettsidene våre.
Torsdag 14. november kl. 19.00 holder vi i Vokal konsert på Finsland bedehus i Songdalen kommune. Der har vi vært flere ganger og føler oss godt hjemme blant mange "Gaither-venner". Er du i nærheten håper vi at du tar turen. Det blir bra! :)
Se hva Farsund misjonskirke skriver på egne nettsider om søndagens kveldsmøte kl. 19.00.

Nyeste kommentarer

05.01 | 21:17

Hyggelig å høre at du syns det, Tore. Vi er enig. Moro med så masse folk. Og flott stemning i salen, rundt juletreet og ved kakebordet. :)

Hilsen oss i Vokal

...
04.01 | 20:09

Det ble en flott kveld på Finsland bedehus.

...
04.04 | 00:51

Vi er enige i at pappa'n din er flott, Hannah. Ekstra flott er han når han har den flotte beltespenna godt synlig. Det hadde ikke på dette bildet.

...
04.04 | 00:49

Takk for hyggelig komplement, Hanna!

...