Siste nytt fra Vokal

Flott fellesmøte i Vanse kirke

Søndag 27. januar deltok vi i Vokal med sang i Vanse kirke på fellesmøte der. Taler var Rune Edvardsen. Han hadde et sterkt og personlig vitnesbyrd om omstendighetene rundt sin far, verdensevangelisten Aril Edvardsens død og hvordan han måtte ta steget da kallet til å overta kom over ham. Vi er alle kalt til å ta ett steg videre – enten det er i forhold til eget trosliv, eller i forhold til å ta kontakt med andre mennesker som trenger Jesus i sine liv.

 

Kvelden ble kronet med ett menneske gav til kjenne at hun ville gi sitt liv til Jesus for første gang. Halleluja! Flere søkte også forbønn. Et sterkt møte!

 

Vokal fremførte denne søndagen følgende sanger: «Peace like a river», «Since Jesus passed by», «Do you wanna be forgiven», «Forgiven again», «You are my all in all» og «Til en venn».

 

Du kan se filmglimt av «Do you wanna be forgiven» på denne lenken Vanse kirke 2013

 

Bilder fra begivenheten finner du i dette albumet: Bilder 2013

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.01 | 21:17

Hyggelig å høre at du syns det, Tore. Vi er enig. Moro med så masse folk. Og flott stemning i salen, rundt juletreet og ved kakebordet. :)

Hilsen oss i Vokal

...
04.01 | 20:09

Det ble en flott kveld på Finsland bedehus.

...
04.04 | 00:51

Vi er enige i at pappa'n din er flott, Hannah. Ekstra flott er han når han har den flotte beltespenna godt synlig. Det hadde ikke på dette bildet.

...
04.04 | 00:49

Takk for hyggelig komplement, Hanna!

...
Du liker denne siden