Siste nytt fra Vokal

Vokal synger på felles nettgudstjeneste for misjonskirkene i Lyngdal, Farsund og Lista.
Vokal synger på søndagens felles nettgudstjeneste i regi av misjonskirken i Farsund, Lista og Lyngdal. Se hva Lyngdal misjonskirke skriver om begivenheten på sine nettsider.
Vokal synger på søndagens felles nettgudstjeneste i regi av misjonskirken i Farsund, Lista og Lyngdal. Se hva Lista misjonskirke skriver om begivenheten på sine nettsider.
Vokal synger på søndagens felles nettgudstjeneste i regi av misjonskirken i Farsund, Lista og Lyngdal. Se hva Farsund misjonskirke skriver om begivenheten på sine nettsider.
Vokal holder minikonsert på Farsund bedehus torsdag 5. mars 2020 kl. 19.30 - i forbindelse med den årlige Norea-uka. Det er Norea Mediemisjon som arrangerer møtet og uka. Martin Birkedal skal tale og informere om Norea. Håper vi ser deg! :)

Nyeste kommentarer

05.01 | 21:17

Hyggelig å høre at du syns det, Tore. Vi er enig. Moro med så masse folk. Og flott stemning i salen, rundt juletreet og ved kakebordet. :)

Hilsen oss i Vokal

...
04.01 | 20:09

Det ble en flott kveld på Finsland bedehus.

...
04.04 | 00:51

Vi er enige i at pappa'n din er flott, Hannah. Ekstra flott er han når han har den flotte beltespenna godt synlig. Det hadde ikke på dette bildet.

...
04.04 | 00:49

Takk for hyggelig komplement, Hanna!

...