Siste nytt fra Vokal

Førstkommende søndag 23. januar kl. 19.00 synger vi på kveldsmøte i en av våre «moderkirker», Farsund Misjonskirke. Se hva menigheten skriver om samlingen på sin egen hjemmeside. Kom gjerne på møtet om du er i området! :)
Vokal sang på voksenfest i Lyngdal Misjonskirke onsdag 22. september. Det var en inspirerende og flott samling - ikke minst fordi evangelist Asbjørn Johansen og hans pastorkone Solveig Johansen deltok med både historier fra eget liv og andakt.
Vokal synger på felles nettgudstjeneste for misjonskirkene i Lyngdal, Farsund og Lista.
Vokal synger på søndagens felles nettgudstjeneste i regi av misjonskirken i Farsund, Lista og Lyngdal. Se hva Lyngdal misjonskirke skriver om begivenheten på sine nettsider.
Vokal synger på søndagens felles nettgudstjeneste i regi av misjonskirken i Farsund, Lista og Lyngdal. Se hva Lista misjonskirke skriver om begivenheten på sine nettsider.

Nyeste kommentarer

05.01 | 21:17

Hyggelig å høre at du syns det, Tore. Vi er enig. Moro med så masse folk. Og flott stemning i salen, rundt juletreet og ved kakebordet. :)

Hilsen oss i Vokal

...
04.01 | 20:09

Det ble en flott kveld på Finsland bedehus.

...
04.04 | 00:51

Vi er enige i at pappa'n din er flott, Hannah. Ekstra flott er han når han har den flotte beltespenna godt synlig. Det hadde ikke på dette bildet.

...
04.04 | 00:49

Takk for hyggelig komplement, Hanna!

...