Siste nytt fra Vokal

Les hva Farsund Misjonskirke skriver om søndagens kveldsmøte på sine nettsider.
Vil du vite når og hvor vi synger med Vokal i høst og vår? Vår kalender her på nettsiden er nå oppdatert. Ta gjerne en titt og legg inn aktuelle datoer for å høre på oss :) Ha en strålende søndag!
Søndag 23. juni kl. 11.00 synger vi «hjemme» i Misjonskirken i Lyngdal. Ta gjerne turen! Henning Persson taler i gudstjenesten.
Vi i Vokal storkoste oss på Audnastrand leirsteds 50-års jubileumsfest lørdag 15. juni. Vi hadde også gleden av å holde konsert denne kvelden. Her er en smakebit - «The Old Rugged Cross» - a capella. Se også bilder fra arrangementet i bilderiggen for 2019 her på nettsiden vår.
Vi synger i Farsund Misjonskirke søndag 26. mai kl. 11.00. Det er gudstjeneste i en av våre «hjemmemenigheter» der pastor Maria Morfjord taler Guds ord. Ta gjerne turen! :)

Nyeste kommentarer

05.01 | 21:17

Hyggelig å høre at du syns det, Tore. Vi er enig. Moro med så masse folk. Og flott stemning i salen, rundt juletreet og ved kakebordet. :)

Hilsen oss i Vokal

...
04.01 | 20:09

Det ble en flott kveld på Finsland bedehus.

...
04.04 | 00:51

Vi er enige i at pappa'n din er flott, Hannah. Ekstra flott er han når han har den flotte beltespenna godt synlig. Det hadde ikke på dette bildet.

...
04.04 | 00:49

Takk for hyggelig komplement, Hanna!

...